The 2-Minute Rule for su kaçağı tespiti

Wiki Article

Su kaçak tespit cihazı belirti vermeyen ve içe doğru su sızıntısı yapan arızaları da bulur ve ekibimiz sizing o anki arızanın dışında yakın zamanda oluşabilecek tüm tesisat sorunları hakkında da bilgi verir.

Su kaynaklarımızı korumak için su kaçağı tespiti konusunda bilinçlenmeli ve gerektiğinde uzmanlardan yardım almalıyız.

Teklifler ayrıca e-posta ve sms yoluyla da sana iletilecek. 'Fiyat Teklifi Geldi' bildirimini aldıktan sonra sisteme giriş yaparak teklifleri inceleyebilir ve senin için en uygun olanı seçebilirsin.

Arızanın tamiratını tespit sonrası hemen garantili olarak yapıyoruz. Yaptığımız tamiratlara two yıl garanti veriyoruz.

Termal Kameralar: Termal kameralar, su sızıntılarını tespit etmek için kullanılabilir. Termal kameralar, sızıntı noktalarındaki sıcaklık değişikliklerini tespit ederek su kaçaklarını belirleyebilir.

Bir ev insanın yuvasıdır ve yuvasında oluşan bir sorunu olunca insan rahat hareket edemez bunu biliyorum bende yaşadvertım bu durumları .

Sayın Ümmühan Yılmaz, Dairenizde oluşan su sızıntısını, kırmadan dökmeden herhangi bir tadilat gerektirmeden, kaçak su tespit cihazlarımız ile buluyoruz. Ses dinleme yöntemi ile yani akustik dinleme cihazları ile su kaçağının yerini noktasal olarak işaretleyerek buluyoruz. Kaçak eğer temiz su tesisatında değil, pis su gider tesisatınızdan damlama yapıyor ise o zaman su kaçak tespiti kameralı cihazlarla gider boruları taranarak bulunmaktadır.

Yağmur yoğun olduğunda çatı oluğunda su birikir ve oluktan taşarak çatı katına giriyor olabilir.

Ekiplerimiz yaşanılan sorunun %a hundred çözüme kavuştuğuna emin olduktan sonra yaptığı tüm işlerde 1 sene garanti belgesi vererek çalışmalara son verir ve müşterilerimizin memnuniyetini sağlayarak oradan ayrılır.

Bu yeni yöntemler kurumsal tesisat firmaları tarafından kullanılmaktadır. Ancak sizlere tavsiyemiz tesisatçıya su kaçağı tespit mutlaka tesisat su kaçağı tespit kaçak tespit cihazı ile kırmadan su kaçağı bulma ile ilgili bilgi alın.

Bu uygulama hem ev sahibine masraf hem de su kaçağı tespiti yapacak tesisatçıya masraftır. Bu uygulama, tesisatçının daha fazla gayret etmesine ve zaman kaybetmesine neden oluyordu. Bu olumsuzlukların bir de ev sahibi tarafı var.

fifteen su kaçağı tespiti yıldır istanbul anadolu yakasında villadan yaliya daireye mustakil eve hizmet vermekteyiz daire içi doğalgaz.

Tıkanıklık dışında evlerde yaşanan tesisat sorunlarından birisi de lavaboların, duşakabinlerin musluk ve bataryalarının bir süre sonra çeşitli dış etkenlerden dolayı zarar görmesi ve kullanılamaz hale gelmesidir.

Petek temizleme Petekleriniz yeterince ısınmıyor ve kalorifer faturalarınız yüksek geliyorsa, peteklerinizin temizlenmesi gerekiyor olabilir. Petek temizleme hizmetimiz su tesisatçısı ile peteklerinizin ısı transferini artırarak ısınma probleminizi çözüyor ve enerji tasarrufu sağlıyoruz.

Report this wiki page